Despre noi


Lift Systems este o companie tanara, fondata in anul 2007, ca dealer oficial in Romania si Bulgaria al Grupului Bolzoni-Auramo. Dupa o experienta in domeniul stivuitoarelor si al dispozitivelor de peste 10 ani, am decis sa umplem golul cauzat de absenta furnizorilor de dispozitive pentru stivuitoare, de pe pietele din Romania si Bulgaria.

Compania ofera o paleta larga de dispozitive si accesorii pentru stivuitoare, frecvent solicitate de catre utilizatorii acestor echipamente. Linia principala de produse este reprezentata de cunoscuta gama Bolzoni-Auramo. Dispozitivele, furcile si platformele ridicatoare produse de Bolzoni-Auramo au castigat o reputatie excelenta privind calitatea si siguranta oferite, si, in plus, pozitionarea pe primul loc in Europa in topul producatorilor de astfel de echipamente.

Obiectivul nostru este acela de a indruma clientii in alegerea celor mai bune solutii, care sa se adapteze cerintelor si aplicatiilor acestora, cautand sa ne imbunatatim in permanenta atat ofertele cat si serviciile.