Furci FEM
Bolzoni Auramo intra in domeniul stivuitoarelor si al echipamentelor de manipulat marfa in general, cu o linie de productie inovativa, datorita standardelor de calitate pe care aceasta le indeplineste si a nivelului de automatizare.

Automatizarea si aplicarea tehnologiilor celor mai avansate de turnare si prelucrare la cald permit producerea unor furci de cea mai buna calitate, in masura sa satisfaca si sa se adapteze atat cerintele clientilor cat si celor mai severe norme in vigoare.

Fabrica este situata in Piacenza - Italia si este, in acest domeniu, cea mai avansata la nivel mondial.
Procesul de productie este monitorizat in permanenta:

      De la taierea la rece a barelor dreptunghiulare,
      la omogenizarea extremitatilor,
      de la indoirea la cald,
      la tratamentul la cald,
      de la sudarea elementelor de prindere,
      la vopsire
      si la controlul final.

Un sistem de productie care reprezinta o inovatie absoluta in acest domeniu si care este bazat pe cele mai avansate tehnologii disponibile in acest moment.

Intregul proces este monitorizat de un sistem central de supervizare pentru a avea in permanenta controlul fiecarei faze, de la materia prima pana la produsul final. In plus, verificari dimensionale si de calitate sunt efectuate constant.

Normele de referinta stabilesc parametrii de acceptabilitate pe care fiecare furca trebuie sa ii indeplineasca pentru fi omologata. Fiecare nou model de furci care intra in productie este supus unor teste de rezistenta, elasticitate si staticitate pentru indelinirea standardelor in vigoare.